10 фрази, които издават изневярата

Когато чуете, че сте най-добрата, бъдете нащрек

10 фрази, които издават изневярата | StandartNews.com

Мъжете, които изневеряват, могат да се разпознаят по 10 фрази, твърди психолог.

Ето кои са те?

1. „Ти си най-добрата“

Самата фраза вече съдържа сравнителна степен, затова не бързайте да се къпете в собственото си самодоволство, а приковете внимание върху поведението му.

2. „Паролата на телефона е само за сигурност“

За изневеряващите мъже паролата винаги е код за сигурност. Особено ако имате навика да преглеждате обажданията му докато спи или си прави кафето в кухнята.

3. „Просто обичам да слушам музика под душа.“

Той взима телефона със себе си дори под душа под претекст, че обича музиката или че чака обаждане от шефа си. Това е сигурен сигнал за тревога. Най-вероятно го прави, за да не виждате никаква компрометираща информация.

4. „Това е служебно обаждане.“

Служебно обаждане, но той се оттегля и говори с шепнещ глас. Кой му вярва? Все пак, не е таен агент.

5. „Ще закъснея много днес“

Изневеряващият обикновено не си прави труда да дава никакво обяснение за закъсненията и и често изключва телефона. Редките закъснения от няколко часа и връщането у дома на сутринта са две различни неща. Най-често за второто няма друго обяснение освен изневяра.

6. „Ние сме просто приятели“

Най-невинно обяснение, което вбесява всяка жена. Приятелката е с него повече отколкото вие. Няма спор, такова приятелство е довело или ще доведе до нещо повече, което ще разруши връзката ви.

7. „Изневеряваш ли ми?“

Мъжете, които изневеряват, са подозрителни, защото проектират своята изневяра върху другите. И по същата причина те могат да бъдат много ревниви. И тази ревност обикновено е напълно неоснователна. Те просто знаят какво правят и се опитват да отклонят подозренията от себе си като прехвърлят вината върху вас.

8. „Не си ме разбрала правилно“

За да не дава обяснения и да се опитва да разсее съмненията, неверният мъж ще ви накара да се усъмните в адекватността на вашето възприятие на реалността с подобни фрази. Това се нарича gaslighting.

9. "Нещо си се закръглила"

Досега нямаше възражения за фигурата ви, но вече ходи на фитнес, стои пред огледалото. Няма спор, имате съперница.

10. „Не ми се обаждай, ще бъда много зает“

Ако сте любовница на женен мъж, подобни молби са естествени и чести във вашата връзка. Но ако сте двойка или още повече - семейство, това изречение би трябвало да ви накара да се замислите с кого точно ще е толкова зает, че да не иска да му звъните.

Всяка от тези фрази поотделно може да не говори нищо за предателство. Но ако ги чувате често, замислете се и работете върху причините, които са довели нещата дотук, пише flagman.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай
1 Коментара
Свет
преди 5 месеца

Много "видна" личност....българска жалка пародия....

Откажи