Звездите от "Приятели" проговориха за смъртта на Матю Пери

Те заявиха, че за тях това е "неописуема загуба"

Звездите от "Приятели" проговориха за смъртта на Матю Пери | StandartNews.com

Източник: Ройтерс

Групата основни актьори от сериала „Приятели” нарушиха мълчанието си и заявиха, че са „напълно съкрушени" от загубата на колегата си Матю Пери, който почина в събота на 54-годишна възраст.

В съвместно изявление Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Мат Лебланк, Дейвид Шуимър и Лиза Кудроу заявиха, че за тях това е "неописуема загуба".

Все още няма категорични заключения за причините, довели да смъртта на Матю Пери. В изявлението си, петимата актьори от легендарния сериал споделят още: „Ние бяхме нещо повече от колеги. Ние сме семейство. Има какво да кажем, но точно сега ще отделим малко време, за да скърбим и да се справим с тази неописуема загуба. С течение на времето ще кажем повече, както и когато сме в състояние.“

Пери беше открит безжизнен в джакузи в дома си в Лос Анджелис на 28 октомври. Аутопсията на тялото не даде отговор на въпроса от какво точно е починал актьорът, очакват се резултатите от токсикологичните тестове. Появиха се информации, че е починал в резултат на сърдечен удар.

Смъртта на Матю Пери идва година след публикуването на мемоарната му книга „Матю Пери: Приятели, любовници и голямото ужасно нещо”, в която описва борбата си с пристрастяването към болкоуспокояващи и алкохол. Актьорът признава, че няколко пъти се е озовавал на ръба на смъртта.

В уводните думи на мемоарната книга той пише: „Здравейте, казвам се Матю, макар всички да ме познават под друго име. Приятелите ме наричат Мати. И би трябвало вече да съм мъртъв.”

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай