Кортни Кокс и Мат Лебланк с трогателни разкази за Матю Пери

Какво написаха в социалните мрежи

Кортни Кокс и Мат Лебланк с трогателни разкази за Матю Пери | StandartNews.com

Кортни Кокс и Мат Лебланк разказаха трогателни разкази за Матю Пери. Всички герои в сериала "Приятели" бяха изключително близки, но особено силна беше връзката на Чандлър с Джоуи и разбира се с неговата голяма любов - Моника, припомня dariknews.

Две седмици след внезапната смърт на Матю Пери, неговите "екранни приятели" намериха сили да споделят красивите си спомени с покойния актьор. Особено трогателен е Мат Лебланк, който сподели в профила си серия снимки от времената на култовия сериал. „С тежест в сърцето казвам „сбогом”.

Времето, което прекарахме заедно, честно казано, е сред любимите моменти в живота ми. За мен беше чест да споделям сцената с теб и да те наричам мой приятел. Винаги ще се усмихвам, когато мисля за теб, и никога няма да те забравя. Никога. Разпери криле и лети, братко, най-накрая си свободен. И предполагам, че ще задържаш 20-те долара, които ми дължиш”, написа Лебланк.

Кортни Кокс, която изигра Моника в ситкома, разкри, че първоначално двамата с Чандлър е трябвало да имат само еднократна любовна афера. Феновете обаче толкова харесали идеята двамата да бъдат двойка, че сценаристите нямали избор.

„Толкова съм благодарна за всеки момент, който имах с теб, Мати, и ми липсваш всеки ден. Когато работиш с някого толкова тясно, колкото аз с Матю, има хиляди моменти, които би искал да сподели”, пише актрисата, като публикува една от любимите си сцени от "Приятели" с Матю Пери.

На 28 октомври Матю Пери беше намерен в безсъзнание в джакузито на калифорнийската си вила от своя асистент. След пристигането на службите за спешна помощ актьорът не е могъл да бъде реанимиран. Пери е най-известен с ролята си на Чандлър Бинг в „Приятели“ и участва във всичките 234 епизода от 10-те сезона на сериала. Той участва и в други телевизионни предавания през годините, включително "Бевърли Хилс 90210", "Западното крило" и "Стари приятели".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай