Васко Василев празнува с картинг

Васко Василев посрещна рождения си ден в Лондон

Васко Василев празнува с картинг | StandartNews.com

Лондон. Васко Василев е отпразнувал рождения си ден на картинг с приятели. Цигуларят е прекарал по-голямата част от специалната дата в репетиции в Кралската опера. Но приятелите му решили да го изненадат с картинга на "Лондон бридж". Васко е много запален по малките колички. Да се резервира голяма част от картинг-пистата е много трудно - затова бойните му другари се постарали доста. След карането всички били поканени от музиканта на вечеря.

Васко планува и голямо тържество в България. То обаче ще се случи в края на ноември, след националното му турне. Виртуозът ще изнесе 7 концерта за 7 дни. Стартира на 23 ноември в Бургас. За първи път ще излезе пред меломаните в Добрич и Самоков.

Междувременно Рафи Богосян написа на Васко разчувстваща честитка: "Малко са хората, за които мога да кажа, че са ми повлияли в живота, но той е един от тях! Когато имах нужда, повярва в мен. Това, което съм сега, в огромна степен е и негова заслуга! Ментор и приятел, който днес има рожден ден! Бъди здрав, бъди щастлив и не спирай да ни правиш щастливи!". Двамата са страхотни приятели още от "Х Фактор", в който благодарение на Васко изгря звездата на Рафи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай