Сензация! Лаура Паузини с първи концерт в България

Звездата идва по покана на Fest Team

Сензация! Лаура Паузини с първи концерт в България | StandartNews.com

След разпродаването на някои от най-големите зали в цяла Европа, Лаура Паузини обявява нови дати от успешното си World Tour 2023/2024 през зимата на 2024. Третият етап от турнето вече започна с разпродадени концерти в Чили и продължава в аржентинската Movistar Arena, Бразилия, Перу, Еквадор, Колумбия, Коста Рика и Мексико, преди да пристигне в САЩ в края на март.

„Моят подарък за Свети Валентин за вас: турнето ще продължи и през зимата на 2024 г. Ще се върна в Европа, за да бъда отново с вас.“ – така Laura разкри изненадата в социалните си медии на 14 февруари и спази обещанието си, включвайки и датата 16 декември в София в списъка с места, на които ще пее.

Еболи, Бари, Рим, Ливорно, Пезаро, Милано, Торино, Марсилия, Малага, Памплона, Женева, Базел, Мюнхен, София, Белград, Любляна и Месина ще посрещнат най-награждавания италиански артист в света през ноември и декември.

„Няма да спирам, защото това, което правя повече от 30 години, е да се кача на сцената и да се раздавам за публиката. Топлото посрещане и любовта, които получавам във всеки град, са това, което остава в мен всеки път, когато стъпя на сцената, и не мога да опиша колко обичана ме кара да се чувствам”

Звездата обещава необикновено шоу с огромна продукция, над два часа и половина с изпълнения на емблематични песни от нейната кариера, както и парчета от последния й албум ANIME PARALLELE / ALMAS PARALELAS, издаден миналия октомври.

Шоуто на 16 декември, организирано от Fest Team, е първото гостуване на Laura Pausini у нас, а билетите за грандиозния концерт вече са в продажба в мрежата на ticketstation.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай