Пострадалата Бакалова признава дали е Къртицата

Пострадалата Бакалова признава дали е Къртицата | StandartNews.com

Бившата "Мис България" и участник в тв-шоуто "КЪРТИЦАТА 2: Разтърсване" Ивайла Бакалова, която вчера счупи кост на крака си при една от външните мисии, ще се възстанови напълно, съобщи от ефира на "Добро утро, България!" Иван Христов, един от продуцентите на риалитито. Днес ще й бъде зададен въпросът дали е Къртицата. Ако е така - броени дни преди финала ще има поредна церемония за определяне на нова Къртица. Ако пък не е, по всяка вероятност ще й бъде съобщено, че напуска шоуто, поясни продуцентът.

"Каскадата(бел.ред. при която Бакалова пострада) бе изключително рискова и заимствана от световен формат. Съоръженията и участниците се обезопасяват. Работим с лицензирана фирма, която предлага подобни каскади и за забавление", обясни продуцентът.

Ето какво представлявала самата мисия: на новострояща се 10-етажна сграда се поставя катапулт, който е специално пригоден да изстрелва хора, след десетина метра полет участникът трябва да се хване за мрежа, след което да продължи с изпитанията.

"Ивайла също се хвана, но след това се изпусна и цялата тежест на тялото й се стовари върху мястото на счупване. Кракът й не е "на пихтия", няма и нова капачка", разясни Иван Христов. Той се е чул с болницата, където е настанена Бакалова. От там са му обяснили, че на костта под капачката на коляното вече е извършена поредната успешна операция и са го уверили, че възстановяването ще е пълно.

"45 дни ще е с шина, след това рехабилитация", каза още Иван, определяйки инцидента като "нелепа случайност".

32-годишният топ модел бе сред златната седморка финалисти в "КЪРТИЦАТА 2: Разтърсване" и един от най-силните играчи в телевизионното риалити.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай