Графа разкри, коя е неговата муза

След концертът, певецът разкрива подробности

Графа разкри, коя е неговата муза | StandartNews.com

 След концертът на Владимир Ампов - Графа на стадион „Васил Левски”, който  се превърна в едно от музикалните събития на годината, ехото още ехти. Певецът разкри, коя е неговата муза и кое е неговото признание. 

"Човек трябва да продължава да прави това, което обича. Да вярва в интуицията и в себе си."  Това каза в предаването „Събуди се” по NOVA Владимир Ампов – Графа. Според него в възможно в България да се постигат хубави неща, а емоцията от концерта е запечатана във видеото на последната му песен „Вселена”.

„ Успях да изненадам съпругата си и се получи красиво видео. Смятам, че семейството е храм и трябва да го поддържаш и да вярваш в него. Мария се развълнува много, ще и остане страхотен спомен. Освен всички ефекти в концерта имаше много душа”, добави той.

Той уточни, че съпругата му Мария е неговата муза, а песните свързани с нея са много. Според него за успешна любов в шоубизнеса са нужни много добродетели. „Имаме хармония по между си”, каза Графа.

„Да създавам текстове и песни е моето призвание. Нямам търпение да се завърна на клубната сцена с концерт на 25 ноември, билетите за него са вече в продажба. Българската музика е красива, а българската публика започна да ходи много концерти. Успешни турнета направиха много мои колеги. Молец са доказателство, че новата българска музика тръгва по правилния път, препълват зали, а това е добър знак за развитието ѝ, каза  Владимир Ампов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай