Vivacom предлага бързо и лесно закупуване на всички видове електронни винетки

Vivacom постоянно разширява портфолиото си от дигитални услуги

Vivacom предлага бързо и лесно закупуване на всички видове електронни винетки | StandartNews.com

Vivacom продължава да улеснява своите клиенти, като им предлага възможност за закупуване на всички видове електронни винетки. Потребителите могат да го направят в удобен магазин, на сайта vivacom.bg или чрез дигиталния портфейл Pay by Vivacom. Бързо и лесно, само с помощта на няколко клика.

Закупилите  винетка от Vivacom клиенти своевременно ще получат известие преди изтичането й. Всички винетки се предлагат по обявените от АПИ цени и не е задължително потребителите да са абонати на телекома, за да закупят електронна винетка през сайта или дигиталния портфейл.

Vivacom постоянно разширява портфолиото си от дигитални услуги, като с тази осигурява по-голяма информираност и удобство на клиентите.

Vivacom е представител и разпространител на електронни винетки в партньорство с „Диджитол Смарт Инфраструктура“ АД (Digitoll). 

Платежните услуги през приложението Pay by Vivacom се предоставят от „Пейнетикс“ АД – дружество за електронни пари, притежаващо лиценз, издаден от БНБ с решение №44 от 11.04.2016 г. Виваком България ЕАД е доставчик на приложението Pay by Vivacom и представител на „Пейнетикс“ АД, вписан в регистъра на БНБ по чл.19 от ЗПУПС. „Файър“ е доставчик на технически услуги за Виваком България ЕАД.

Повече информация относно закупуването на винетки, може да намерите ТУК.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай