Събират световни лидери от авиационния бизнес на голям форум в София

Конференцията Aviation-Event 2024 SOF ще се проведе на 29 ноември 2024 г.

Събират световни лидери от авиационния бизнес на голям форум в София | StandartNews.com

СОФ Кънект - операторът на летище София, в партньорство с Aviation-Event, организират конференцията Aviation-Event 2024 SOF, която ще се проведе на 29 ноември 2024 г. в София. Събитието ще събере лидерите в авиационния бранш, експерти и заинтересовани страни в различни дискусии за обмяна на опит и сътрудничество за оформяне на бъдещето на въздушния транспорт.

„Летище София е нещо повече от вратата на България. То играе ключова роля в икономическото развитие на страната. Чрез подобряването на свързаността увеличаваме възможностите и перспективите за туристическия сектор. Летище София е и движеща сила за растежа на българската авиационна индустрия и има потенциал да я превърне в европейски хъб за обслужване и ремонт на самолети“, каза по повод предстоящия форум Хесус Кабайеро, главен изпълнителен директор на СОФ Кънект.

Темата на конференцията ще бъде „Пътуване в „зеленото“ небе: Развитие на устойчивата авиация и дигитална трансформация на летищата". Панелните дискусии и ключовите изказвания ще бъдат посветени на предизвикателствата и възможностите в областта на усъвършенстването на летищата. Акцент ще бъде поставен върху устойчивото развитие на инфраструктурата и цифровизацията на летищните операции, за да се отговори на постоянно развиващия се авиационен сектор.

„София, известна със стратегическото си местоположение и динамичната си авиационна индустрия, се откроява като идеалното място за събиране на световни професионалисти в областта на авиацията. С оглед на това Aviation-Event се радва да представи дългоочакваното събитие Aviation-Event 2024 SOF, което ще се проведе в София на 29 ноември 2024 г. Конференцията обещава да вдъхнови, да запознае с новостите и да бъде ориентир в постоянно променящата се динамика на авиационната индустрия“, каза Марсел Ривалски, главен изпълнителен директор на Aviation-Event.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай