Адвокати казаха коя е вероятната причина за убийството на Нотариуса

Трябва да се проверят съдиите, които са оправдавали в годините Мартин Божанов

Адвокати казаха коя е вероятната причина за убийството на Нотариуса | StandartNews.com

Източник: Антикорупционен фонд

Причината за убийството на Мартин Божанов - Нотариуса може да се крие в това, че в актива му има доста имотни измами, смята бившият вътрешен министър, а сега адвокат, Емануил Йорданов.

Той смята, че се преувеличава влиянието на Божанов в съдебната система. Йорданов каза, че не е чак толкова трудно човек да си смени ЕГН-то, както го е направил Нотариуса. Парламентарната комисия по случая може да събере данни и да излезе със законови промени.

Според Йорданов трябва да се проверят съдиите, които са оправдавали в годините Мартин Божанов. Йорданов не смята, че той е имал нещо общо със службите.

Адвокат Людмил Рангелов изтъкна, че е възможно темата да се експлоатира политически. Според него също е вероятно причина за убийството да е имота измама или Нотариуса да е взел пари за някаква услуга в съдебната система и да не я е свършил.

Най-влиятелните хора в държавата били ударени в Спецсъда и не е случайно влиянието на Божанов там.

Съществуването на клуб SS е катастрофа за съдебната система, смята Рангелов.

Истинската информация за Нотариуса няма да излезе от парламентарната комисия, по мнението му.

Адвокатът не очаква случаят да завърши, както очаква обществото.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Ангел
преди 2 месеца

Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виaгpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----- https://use.my/azalfa

Откажи