Ваня Григорова първа даде гласа си в София

Сега е време кандидатите да млъкнат, за да говорят избирателите

Ваня Григорова първа даде гласа си в София | StandartNews.com

Източник: бТВ

"Гласувах с чувство на надежда", заяви кандидатът за кмет на БСП за София Ваня Григорова, която упражни правото си на глас в столично училище.

"Днес гласувах за град свободен. За град, в който всеки има свободата да бъде такъв, какъвто е. Гласувах за град без омраза, в който можем да се гледаме очи в очи. Сега е време кандидатите да млъкнат, за да говорят избирателите. Имахме възможност да даваме интервюта, имахме възможност да дебатираме. Надявам се довечера да се видим, в 21 часа, когато ще дам брифинг", посочи Григорова.

„Силно се надявам хората да намерят време и да отидат до урните. Да са разбрали, че от тях зависи. Един мандат не е малко, не е и достатъчно, но не е малко. Сега е времето, в което трябва да поемем нещата в свои ръце и да разберем какво е демокрация и какво корпорация, за да я отхвърлим“, каза още лявата кандидатка.

Тя избра да гласува с хартиена бюлетина на балотажа в столицата. „Методът на гласуване няма значение. Който както иска – така да гласува, но нека гласува“, коментира Ваня Григорова.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай