Пеканов с предупреждение за служебния кабинет, видя голям проблем

Прогнозата му е, че на Димитър Главчев ще му е трудно

Пеканов с предупреждение за служебния кабинет, видя голям проблем | StandartNews.com

Източник: БНТ

Служебен кабинет в сегашните условия ще се състави трудно, предупреди пред БНТ бившият служебен министър Атанас Пеканов.

Прогнозата му е, че на Димитър Главчев ще му е трудно. Изборът за премиер на президента е бил доста стеснен. Главчев е бил единственият възможен избор. Изхабихме ентусиазма за промяна заради политически боричкания, по мнението му, отправяйки критики към "Продължаваме промяната". Изтикването на ГЕРБ от властта в последните години е било малка революция.

Единственото плащане по Плана за възстановяване и устойчивост е при служебен кабинет на Румен Радев. Той похвали политиката по доходи на Асен Василев. Едно евро не е влязло в страната по ПВУ. Членството в Еврозоната от 1 януари 2025 няма да се случи, прогнозира Пеканов. Причината е, че не отговаряме на критерия за инфлацията.

Атанас Пеканов има номинации за евродепутат от структурите на БСП, но не вярва, че Корнелия Нинова ще позволи да е в листата. Той препоръчва лидерката на БСП да се кандидатира за евродепутат.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
9 Коментара
опетков
преди 4 седмици

И защо трябва да четем какво е казало това недоносче Пеканов? Защото е бил служебен министър за кратко някъде? С какво е доказал, че изобщо има мозък в кратуната си? С нищо.

Откажи
Караслав
преди 4 седмици

Що четеш ,като не ти харесва. Чети си тогава Б.тиквата и там някакви си кокорчовци просто Киро, танас жабата.

Откажи
Дедо
преди 4 седмици

Кое ти пречи, вълната ли.,

Откажи
SOS
преди 4 седмици

Леле ееее,ама изобщо не ми дреме какво е казал този зализания. Какво знае той,че ще ми казва кой какъв кабинет щял да прави. Къде работи това нафукано момченце и да си тръгва докато е време, че като взема една сопа, ще види кой накъде отива и какво го чака. Наглец! Дошъл акъли да дава ! Началник бил! Нахалник! Марш от тук!!!

Откажи
Петър
преди 4 седмици

Ами Корнела нека да иде сега да направи пари в Европарламента за да подсигури и внуците с апартаменти .Всички се натискат за там .30.000 евро на месец е супер

Откажи
Мила
преди 4 седмици

Г-н Пеканов, вие най-добре знаете в кое правителство бяха подготвени условията за плащане по програмата за развитие и възстановяване, защото вие също бяхте в това правителство на ПП! Моля бъдете честен и не приписвайте тази заслуга на служебното правителство на Донев! Лично аз съм ви слушала ,как в изказване признавате ,че ПП са работили и успели в тая посока ,а сега се отмятате най-позорно ! Не става така!

Откажи
111111111111
преди 4 седмици

защо Ма како,защо така,се изложи.

Откажи
ЖАНА
преди 4 седмици

Ако може Нинова да е евро ДЕПОТАТ Госпожа Лъжа, РЕШЕТНИКОВА и никога да не се връща във България 🇧🇬 Тази ПРОКЛЕТНИЦА, 🦊 Съсипа СДС и БСП и България 🇧🇬.

Откажи