Конференцията на ДПС посреща Пеевски с овации СНИМКИ

Карадайъ, Пеевски и Чакъров застанаха един до друг

Конференцията на ДПС посреща Пеевски с овации СНИМКИ | StandartNews.com

С мощни аплодисменти и възгласи ДПС XI Национална конференция на партията посрещна лидера на ПГ на Движението за права и свободи Делян Пеевски точно в 11ч.

ВИЖ ОЩЕ: Доган с ключово послание за НАТО и изборите. Предупреждението!

Над 1500 делегати от цялата страна се събраха в столицата, за да определят новия вектор в развитието на партията и да изберат съпредседатели на партията. Форумът започна с химна на България и с химна на Европейския съюз. Делян Пеевски, Мустафа Карадайъ и Джевдет Чакъров застанаха един до друг на първия ред. 

ВИЖ ОЩЕ: Конференцията на ДПС! Ново начало и работа за хората

Новото начало - Заедно с хората е мотото на конференцията. ДПС се превърна в двигател за консенсус, успя да сформира конституционно мнозинство, завяви доайенът Юнал Лютфи, откривайки конференцията.

Сред гостите на събитието бяха зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов и зам.-председателят на парламентарната група Теменужка Петкова, депутатът от БСП Драгомир Стойнев, председателят БЗНС Димитър Петков, президентът на КТ "Подкрепа" Димитър Манолов, вицепрезидентът на КНСБ Тодор Капитанов и др. На първия ред сред гостите са очаквани президентът на Либералния интернационал Хакиме Ал Хаите, лидерът на европейските либерали Греъм Уотсън и вицепрезидентът на АЛДЕ Илхан Кючюк.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай