Извънредно от Бойко Борисов: Провалиха еврозоната

Обяви коя е златната кокошка за българите

Извънредно от Бойко Борисов: Провалиха еврозоната | StandartNews.com

Източник: Фейсбук

Извънредно от Бойко Борисов! 

Не е само дали сме победили или не. Много внимателно наблюдавам какво се случва в държавата в последните три години. По-важното е, че основен приоритет пред държавата е еврозоната, но ние преди три години вкарахме страната в чакалнята на еврозоната. Това сега щеше да е факт. Еврозоната беше готова, вие я провалихте.

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред симпатизанти на партията в София. Заедно с него е бившият кмет на столицата Йорданка Фандъкова.

„Нищо свършено, огромни дефицити, никакви реформи“, описа той управлението пред последните години.

„Много ме питат каква е тази пътна карта, ще тръгна отзад-напред. Пътната карта е под земята в тръби – тя е в най-мощната газопреносна мрежа на Балканите. Те сега се хванали, че ние с Путин правим някакъв сценарий какво да се случи през следващите години, то е факт. България вече е спечелила няколко милиарда. Това е златната кокошка на българите. В Гърция и Турция ли да отиват тези пари?“, подчерта Борисов.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
4 Коментара
Цеко
преди 1 седмица

Тъпа шматка съсипа държавата сега се оплакваш че сме ти провалили злите планове ...педер*с нещастен

Откажи
Eijjj fiuuuuu aloooo
преди 1 седмица

Абе по добре е с левове , какво им е на Полша , Унгария,Чехия или пък са малоумни Англия ,Норвегия , Швейцария като тебе та ни буташ в мизерията???Обра държавата за 12 години а следял 3🤣😂😀🤣😂😂😂.

Откажи
Бунтата
преди 1 седмица

Каква еврозона,какви 5лв. бе БОКЛУК НЕЩАСТЕН!!!?????? И ДА СЕ МОЛИШ ЗА ВЛАСТ О ГЪЗЪ ДА СИ ДАДЕШ,НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ ТИ ВЯРВА И ИСКА ДА ГЛАСУВА ЗА ВАШАТА УНИЩОЖИТЕЛНА ПАРТИЯ!!!!!ДАНО ДА ПУКНЕШ,МАЙКА ТИ ФАШИСТКА И НЕЩАСТНИЯ БОКЛУК СМОТАН!!!!! АМИН!!!?!

Откажи
Бунтата
преди 1 седмица

Каква еврозона,какви 5лв. бе БОКЛУК НЕЩАСТЕН!!!?????? И ДА СЕ МОЛИШ ЗА ВЛАСТ О ГЪЗЪ ДА СИ ДАДЕШ,НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ ТИ ВЯРВА И ИСКА ДА ГЛАСУВА ЗА ВАШАТА УНИЩОЖИТЕЛНА ПАРТИЯ!!!!!ДАНО ДА ПУКНЕШ,МАЙКА ТИ ФАШИСТКА И НЕЩАСТНИЯ БОКЛУК СМОТАН!!!!! АМИН!!!?!ДАНО НЕ ВИДИШ НОВИТЕ ИЗБОРИ

Откажи