БСП с позиция за втория и третия мандат. Има ли изненади

Има все още възможности да не се ходи на поредните предсрочни парламентарни избори

БСП с позиция за втория и третия мандат. Има ли изненади | StandartNews.com

Източник: БНТ

Що се отнася до подкрепата за втория мандат, имаме ясно решение на Националния съвет, което трябва да изпълним. Това коментира на влизане в парламента Иван Иванов, заместник-председател на парламентарната група на „БСП за България“.

Дали ще се отзовем на поканата ще решим, когато се събере ръководството, уточни той.

Мисля, че има все още възможности да не се ходи на поредните предсрочни парламентарни избори с третия мандат и това го говорихме не веднъж, коментира Борислав Гуцанов (на кадъра горе), председател на ПГ "БСП за България".

Гуцанов посочи, че независимо при кого ще отиде третият мандат, тази политическа формация следва да има волята да изведе основните приоритети, които са в момента на държавата и на хората, и да намери начин как да обедини около себе си експерти и хора, които са готови да направят кабинет на националното спасение и това не са силни думи, каза той.

При която и партия да отиде третия мандат, ние сме готови да подкрепим, стига да има тези виждания, за които в момента говорим, коментира той и настоя, че това решение зависи от волята на Националния съвет, който взима решенията в „БСП за България“.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай