Жена от Варна се върна от Германия и изчезна, издирват я

Силвия Балабанова напуснала дома си на 29 февруари и от тогава е в неизвестност

Жена от Варна се върна от Германия и изчезна, издирват я | StandartNews.com

Пети ден продължава издирването на 45-годишна жена от Варна. Силвия Балабанова е напуснала дома си в кв. „Възраждане” в града на 29 февруари и от тогава е в неизвестност.

За последно жената е била засечена в деня на изчезването ѝ в автобус на градския транспорт, облечена в бледо розово яке и тъмен клин.

Мартин Балабанов е брат на Силвия. Чул се около 10:30-11 ч. в деня на изчезването ѝ. Тя била тръгнала към църквата „Св. Архангел Михаил”, посочи той пред нова телевизия. Искала да вземе икона за сина си. „Нямаше проблеми, но имаше висока степен на тревожност в последно време”, каза братът на Силвия.

Жената живее в Германия. Върнала се в България за кратко, за да се види с близките си и трябвало да отпътува наобратно в неделя. За последно телефонът на Силвия бил включен на 29 февруари около 18-19 ч. От тогава няма сигнал.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Кольо
преди 1 месец

Съпpyгата купи лeкаpcтвo, кoето тoва пpомени живoта ми и cпаси бpака ми, Ефeктът е пpосто бoмба: жeлязна epeкция, дълъг и стpаcтeн ceкc, яpки opгaзми и отнoво се чyвствам млaд и жeна ми е довoлнa. Toва е нов свят в сeкcа, cъжалявам cамо, че не съм го опитвал пpеди! Съвeтвaм всички да опитaт, наиcтина гoтино нещо, жeна ми кyпи тyк:---- https://use.my/meden

Откажи