Забравете за това, няма да се появи скоро

Обрат през първите дни от новата година

Забравете за това, няма да се появи скоро | StandartNews.com

Прогнозата за последните ден от годината са сравнително топли температури. Скоро не се очаква сняг и понижаване на температурите. Ще има разкъсана, предимно значителна облачност без валежи. Минималните температури ще са между минус 1° и 4°, а максималните - между 9° и 14°. 

В новогодишната нощ ще е без валежи, с разкъсана облачност, на места и до ясно. Около полунощ температурите ще са от 1°-2° на места в Западна България до 8°-9° по Черноморието. 

През първите дни от новата година ще се задържи по-топло от обичайното за периода. В понеделник облачността ще е предимно значителна, а във вторник и сряда ще преобладава облачно време и тогава има повишена вероятност на отделни места да превали слаб дъжд. 

В източните райони ще продължи да духа слаб до умерен югозападен вятър, а в останалата част от страната ще бъде почти тихо и на много места в низините и котловините ще бъде мъгливо или с ниска слоеста облачност. Към четвъртък вятърът временно ще се усили и температурите ще се повишат с 2-3 градуса. В петък ще има значителна облачност, вероятността за валежи отново се повишава.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай