Родителите на изчезналата Ивана проговориха: Никъде не излизаше без телефон

Цяла България я издирва

Родителите на изчезналата Ивана проговориха: Никъде не излизаше без телефон | StandartNews.com

Източник: bTV

Обявиха за общодържавно издирване 17-годишната Ивана от Дупница, която е в неизвестност вече четвърти ден. Над 150 полицаи, жандармеристи и доброволци участват в търсенето ѝ.

Последно момичето е засечено на камера близо до изхода на града. Единствената следа до момента е намереното ѝ яке, в района на главен път Е-79, в близост до тунела край Дупница. Обхождат се покрайнининте на града. В акцията се ползват и кучета, и термокамери. 

ВИЖ ОЩЕ: Ужасът расте. Цялата държава търси 17-годишната Ивана

Родителите на момичето със свито сърце очакват някаква новина за момичето си. Пред БНТ обясняват, че тя никъде не излиза без телефон. 

„Оставя си раницата заедно с телефона и казва „мама ще дойде после да ми вземе багажа“. Аз доколкото знам, тя без телефон никъде не ходи. Не знам и аз, как го е оставила телефона, сигурно е била много бясна“, казва Мария Иванова, майка на Ивана.

Според родителите най-вероятно момичето е имало проблем в училище и това е вероятната причина да изчезне. Според майката то се е опитало да се свърже с нея, вероятно в момента, в който е говорила с класната ѝ ръководителка.

„Тогава в същия момент, когато се обажда класната, Ивана иска телефон от някаква жена пред Военната болница, обаче моят телефон дава заето. Може би е искала да ми обясни какво е станало, но не може да се свърже. След това звънях на другата жена, но тя не ми отговори“, разказва майката.

В акцията по издирването на Ивана се включват десетки доброволци. 

„Проблемът е в това, че мина много време вече. To в четвъртък е изчезнало, което означава, че времето е много, последните камери, които са я видели е била много леко облечена, без провизии, без нищо и това е много опасно и страшно“, казва един от доброволците.

„Благодарни сме на хората, които ни търсят детето. Дано го намерят! Моля се на Господ, не знам, къде и аз да търся, не знам“, казва бащата на Ивана.

В Дупница се коментира, че изчезналото момиче е било подложено на тормоз от съучениците си.

 За проблемите в училище разказва и кметът на Дупница Първан Дангов, който е назначил и проверка на учебното заведение от утре.

Издирването на 17-годишното момиче продължава под надзора на оперативен щаб на Районното полицейско управление в Дупница, което координира екипите.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
rybelsus canada
преди 2 месеца

[url=http://semaglutidewegovy.online/]order rybelsus[/url]

Откажи