Още издирват Ивана от Дупница, мистерията по изчезването се заплете

Полицията и отдел „Киберпрестъпност“ проверяват странни активности в профилите на Ивана

Още издирват Ивана от Дупница, мистерията по изчезването се заплете | StandartNews.com

Вече седми ден издирват 17-годишната Ивана от Дупница. Още вчера периметърът, в който се търси момичето, беше разширен, но без резултат. Десетки полицаи и доброволци участват в акцията.

Включени са и служителите от Горското стопанство, които обхождат трудните райони в покрайнините на града.

Полицията и отдел „Киберпрестъпност“ проверяват странни активности в профилите на Ивана в социалните мрежи.

Появиха се реакции на коментари от профил в социалните мрежи на изчезналата Ивана Георгиева от Дупница. Това се случва, след като бяха сменени профилните снимки на момичето.

Горските служители от местното горско стопанство са категорични, че няма да се откажат от търсенето. Предполагат обаче, че Ивана вече не е на територията на Дупница.

"Обходено е почти навсякъде, вчера бяхме в района на язовир Дяково, село Тополница до село Яхиново и Кременик. Огромен периметър, проверен метър по метър", заяви Атанас Диманков – директор на Държавното горско стопанство в Дупница.

Обходен е и районът около Рилския манастир. От момичето обаче няма и следа, категорични са доброволците, тъй като няма как човек да мине незабелязан през гората.

"Много хора се включиха в издирването още от петък. Тогава бяхме три екипа в различни посоки, най-вече в района, където предполагахме, че е изчезнала Ивана. С най-различни средства търсим - термокамери, кучета, дронове, за съжаление без резултат", посочи Диманков.

Разпитват се фирми, работници - кой, как и дали я е видял, но има известно противоречие, каза той пред БНТ.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
vin
преди 1 месец

Жeна ми е pазвълнувана от този пpодyкт. Сега сексът е по-дълъг, epекциятa е по-силна, чувствитeлността към оpгазъм се е yвeличила и доpи пeниcът се е yвeличил. това е мeга готино нещо, което съветвам вcички да опитaт, пpочетох за това тук:--- https://use.my/medinfo

Откажи