Meteobalkans смрази с тази прогноза. Задават се тежки последици

Липсата на снежна покривка ще има последствия

Meteobalkans смрази с тази прогноза. Задават се тежки последици | StandartNews.com

През последните месеци наблюдаваме нарастване на аномалии, свързани с необичайно топло време, като продължителността на по-топлите дни, дори и през зимните месеци. Липсата на дни със снежна покривка ще доведе до ниски нива на водоемите в България.

За съжаление, няма изгледи за очаквана сериозна зимна обстановка до края на февруари - това прогнозират глобалните модели, съобщава Meteobalkans.com.

Към края на месеца ни очаква преминаването на средиземноморски циклон, но не се очакват валежи от сняг в ниските части от страната. Валежи от сняг са възможни над планинските райони, но те няма да са достатъчни, за да покрият нормата.

Необичайно топлото време през януари и февруари 2024 г. доведе до рекордни температури в планините. Тези рекордни температури имат последствия у нас върху снежната покривка.

До края на месеца изгледите за валежи са малки, но тенденцията е към още по-сухо начало на март. Разбира се, че тези прогнози все още могат да се променят.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Тодор
преди 2 месеца

Искaте луд сeкc за 3 чaса, силнa еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишeн теcтoстеpон! Тaзи подoбpeна фоpмyла на Bиaгpа вече е бeзопаcна на всяка възpаст! Не пpопускайте шанса да направите ceкcа си незабpавим:--- https://do.my/bluestone

Откажи