Бивш здравен министър избухна: Абе, ти си държавата, бе!

Костадин Ангелов изля гнева си

Бивш здравен министър избухна: Абе, ти си държавата, бе! | StandartNews.com

Абе, ти си държавата, бе! – Така бившият здравен министър проф. Костадин Ангелов избухна във фейсбук. Повод бе служителят на МВР, който  бе хванат във Велико Търново с 2,45 промила алкохол, след като се заби в рекламен стълб. Окача се, че по ирония на съдбата полицаят работи в лаборатория за изследване на алкохолни проби на шофьори.

ВИЖ ОЩЕ: Катастрофа с пиян полицай. Оказа се, че не е случаен

"Абе, ти си държавата, бе! Как така си служител на МВР и се качваш да шофираш пиян!", изля гнева си Костадин Ангелов, който като депутат от ГЕРБ е председател на Здравната комисия в 49-ото НС.

Инцидентът стана близо до бензиностанция в областния град.

В социалната мрежа председателят на комисията по здравеопазване в 49-ото Народно събрание (НС) и в момента водач на листата на ГЕРБ във Велико Търново обеща да сигнализира лично вътрешния министър Калин Стоянов за абсурда по пътищата и бруталното нарушение на закона от служител на МВР, застрашаващо здравето и живота на хората.

Ето какво написа Ангелов:

"Понякога ми се струва, че живеем в някакъв лош сън.

Не мога да си го представя дори - как така си служител на МВР и се качваш да шофираш пиян!

Абе, ти си държавата, бе!

Ти трябва да носиш реда и законността!

Как е възможно такива хора да не осъзнават отговорността, която имат, носейки служебната си карта на МВР?!

Лично ще сигнализирам министъра на вътрешните работи!

Добре, че поне няма жертви и блъснати хора", написа проф. Ангелов и отбеляза Министерството на вътрешните работи в публикацията си.

Припомняме, че ръководството на Областната дирекция на МВР във Велико Търново остро осъди поведението на 50-годишния експерт в полицейската лаборатория за изследване на алкохолни проби.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Държавин
преди 1 седмица

Намерил кой да коментира- най най гнусния министър на здравеопазването.Никога по гнусно същество не е било министър в България от времето на Аспарух!Хубаво ще е да мълчи и да си действа тихо и кротко.

Откажи
Пенка
преди 1 седмица

Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:---- https://shorter.me/keto

Откажи