Защитник обвини родителите на убития Пейо Пеев за проблемите с жена му

Те са създавали конфликта между двамата

Защитник обвини родителите на убития Пейо Пеев за проблемите с жена му | StandartNews.com

Източник: бТВ

Имало вмешателство от родителите на убития на Витоша Пейо Пеев, които не са одобрявали обвинената в съучастие в смъртта му негова съпруга Габриела. Поради тази причина двамата са се разделили за известен период от време. Това съобщи пред бТВ Велика Андонова (на кадъра), адвокат на обвиняемата Красимира Трифонова - майка на Габриела Славова-Пеева.

„Родителите на Пейо са искали да вземат голямото дете и са твърдели, че Габриела не е добра майка. Те са създавали конфликта между двамата“, допълни Андонова.

Когато Пейо и Габриела са сключили брак, той е заявил, че ще гледа по-малкото й дете като свое.

По отношение на бившия депутат Велико Минков, който твърди, че е баща на второто дете на Габриела, адвокатката коментира: „Озадачава ме това как може да обикаляш всички студиа с такава енергия и да прокарваш идеята за твоето бащинство, при условие че когато е била в твърде напреднала бременност, той й предлага да направи аборт и това е причината да се разделят. Това твърди самата Габриела. Когато говори на тази тема, тя плаче.“

По думите на Велика Андонова до този момент не се знае къде са децата и те все още не са при майка си.

Делото за убийството на Пейо Пеев е само на шест дни, разпити все още не са извършени, защото двете обвиняеми са заявили, че се ползват от законовата възможност, която им позволява да дадат обяснение на по-късен етап, съобщи още защитничката на Трифонова.

По думите на адвокат Андонова разследването е на твърде ранен етап, за да бъдат направени каквито и да било заключения по отношения както на мотивите, така и на наличието на умисъл за извършване на престъплението.

Тя уточни, че в обвинението няма нито ред за опожарен автомобил. Тази информация се е появила единствено в медиите.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай