Обрат! МВР закопча служител за обир в заложна къща

Сигналът за престъплението е получен вчера около 12.45 часа от охранителна фирма

Обрат! МВР закопча служител за обир в заложна къща | StandartNews.com

В резултат на предприети светкавични действия криминалистите установиха автора на съобщен грабеж в заложна къща в Благоевград. Става дума за служител във фирмата, уточняват от МВР.

Сигналът за престъплението е получен вчера около 12.45 часа от охранителна фирма. От пристигналите на място незабавно полицейски служители е установен 27-годишният мъж, служител в заложната къща. По негови данни, минути преди това в обекта нахлули двама, единият от които въоръжен с пистолет, които заплашили и след като отнели наличната сума и златни накити, изложени за продажба, побързали да изчезнат.

В хода на предприетите активни оперативни действия за установяване на всички факти и обстоятелства около инцидента криминалистите установили разминавате в подадената информация. Мъжът е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа.

По случая е образувано досъдебно производство, работата по което продължава под надзора на прокуратурата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
vin
преди 1 месец

Жeна ми е pазвълнувана от този пpодyкт. Сега сексът е по-дълъг, epекциятa е по-силна, чувствитeлността към оpгазъм се е yвeличила и доpи пeниcът се е yвeличил. това е мeга готино нещо, което съветвам вcички да опитaт, пpочетох за това тук:--- https://use.my/medinfo

Откажи