Хванаха опасен престъпник. Извършвал най-тежкото провинение

С полицейска мярка за срок до 24 часа мъжът е оставен в ареста

Хванаха опасен престъпник. Извършвал най-тежкото провинение | StandartNews.com

Източник: илюстративна снимка

Спецполицаи от ГДБОП-Стара Загора задържаха мъж, съхранявал и разпространявал материали със сексуално насилие над деца, съобщават от МВР.

Специализираната операция на служители от  сектор „Борба с организираната престъпност“-Стара Загора и киберексперти от Дирекция „Киберпрестъпност“ – ГДБОП е проведена днес на територията на областния град. Действията са реализирани под наблюдението на районната прокуратура във връзка с образувано досъдебно производство за притежание и евентуално разпространение на детска порнография.

В хода на спецакцията е задържан 41-годишен жител на Стара Загора. Според първоначалните данни от разследването мъжът съхранявал с цел разпространение  порнографски материали, за създаването на които са използвани малолетни и непълнолетни. При извършените в дома на задържания процесуално-следствени действия е иззет компютър, съдържащ стотици хиляди файлове, доказващи престъпната му дейност.

С полицейска мярка за срок до 24 часа мъжът е оставен в ареста. Работата по документиране и доказване на извършеното престъпление продължава.

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Aress
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи