Съпругата на Навални с първи думи. Остра закана към Путин

Юлия Навалная призова за обединение международната общност

Съпругата на Навални с първи думи. Остра закана към Путин | StandartNews.com

Източник: ЕПА/БГНЕС

Съпругата на Алексей Навални с първи думи след информацията за смъртта на руския опозиционер. „Не знам дали да вярвам, или не на тази ужасна новина, която получаваме само от руски правителствени източници”, каза Юлия Навалная.

Тя коментира, че в продължение на много години не може да се вярва на руския президент Владимир Путин и на правителството му: „Те винаги лъжат”, е мнението ѝ.

„Но, ако това е вярно, искам Путин и всички около него да знаят, че ще бъдат държани отговорни за всичко, което направиха на нашата страна, на моето семейство. И този ден ще дойде съвсем скоро”, категорична е Юлия.

Съпругата на Навални призова за обединение международната общност и всички хора, за да „победят това зло”. Речта ѝ на Мюнхенската конференция беше посрещната с аплодисменти и овации от публиката, пише Нова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Христо
преди 2 месеца

Искaте луд сeкc за 3 чaса, силнa еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишeн теcтoстеpон! Тaзи подoбpeна фоpмyла на Bиaгpа вече е бeзопаcна на всяка възpаст! Не пpопускайте шанса да направите ceкcа си незабpавим:--- https://do.my/bluestone

Откажи