Лъснаха подробности за поредния българин, шпионирал на Острова

Тихомир Иванчев е бил активен състезател по плуване в България преди около 15 години

Лъснаха подробности за поредния българин, шпионирал на Острова | StandartNews.com

Шести пореден българин беше арестуван във Великобритания по обвинения в шпионаж в полза на Русия. Съдът в Лондон реши 38-годишният Тихомир Иванчев да остане за постоянно в ареста, където от година са и петима други наши сънародници.

Иванчев е бил активен състезател по плуване в България преди около 15 години. На Острова той имал собствена фирма за ремонтни и бояджийски услуги.

Иванчев е бил в близки приятелски отношения с една от задържаните преди около година - Ваня Габерова. Седалището на неговата фирма се намира в близост до фризьорския й салон. По данни на разследващите органи двамата са имали и обща адресна регистрация в определен период.

Иванчев се е занимавал с проследяване на хора в Австрия и Черна гора, информираха местните власти. Кралската прокуратура съобщи в сряда, че продължава да издирва лица, които може би са замесени в шпионажа.

Не е известно Иванчев да е имал по-сериозна роля в шпионската клетка. Тя била ръководена от 46-годишния Орлин Русев, който получавал задачи от Ян Марсалек, известен с една от най-големите финансови измами в Германия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Ангел
преди 1 месец

Жeна ми е pазвълнувана от този пpодyкт. Сега сексът е по-дълъг, epекциятa е по-силна, чувствитeлността към оpгазъм се е yвeличила и доpи пeниcът се е yвeличил. това е мeга готино нещо, което съветвам вcички да опитaт, пpочетох за това тук:--- https://use.my/medinfo

Откажи