Гореща новина за влизането на България в Шенген

Говори Маргаритис Схинас

Гореща новина за влизането на България в Шенген | StandartNews.com

Гореща новина, идваща от върха на ЕК, за влизането на страната ни в Шенген.

"Очаквам решение за това България и Румъния да могат да се присъединят към Шенген и по суша след изборите за Европейски парламент."

Това каза заместник-председателят на Европейската комисия Маргаритис Схинас в отговор на въпрос в Европарламента в Страсбург.

Еврокомисар каза кога България влиза в Шенген

"Това не би трябвало да се случи много след този политически цикъл и според мен трябва да се очаква напредък в края на тези година или в началото на следващата", каза още Схинас.

Евродепутат с бомба за Шенген! Как цакат България и Румъния

"Смятам, че направеното от България и Румъния по отношение на присъединяването им към Шенген надмина това, което се очакваше от тях", отбеляза зам.-председателят на Еврокомисията. 

Решителна стъпка за Шенген. ЕНП прие съдбовен документ за България

"Първата стъпка за присъединяване по въздух и море е важна и това де факто представлява влизането на двете страни в Шенген. В тази връзка не разбирам мрънкането и оплакването в двете страни, сякаш това не е важна стъпка. Предприетите решения (за присъединяване на България и Румъния към Шенгенското пространство) представляват важна стъпка и само след няколко седмици ще видим и резултатите от тях, в края на март (когато пътуванията по въздух и море от и до двете страни и другите страни членки на Шенгенското пространство ще се извършват без паспортен контрол)", допълни Схинас.

Австрия със съдбовно решение за България и Шенген

"Границите между тях и останалите държави членки на Шенгенското пространство ще бъдат смятани за вътрешни граници, а не външни за Шенген. За мен остава основен приоритет граничният контрол между България и Румъния и между останалите страни членки да бъде решен преди края на моя мандат (есента на тази година, бел. ред.)", допълни еврокомисар Йохансон, цитиран от БЛИЦ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
kippin
преди 1 месец

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://use.my/man

Откажи