Тиаго върти пържоли за Неймар

Селекционерът събира тен на частен плаж

Тиаго върти пържоли за Неймар | StandartNews.com

Басейни, плажове, барбекюта и, разбира се - любов. Така премина почивният ден на бразилските национали. Капитанът Тиаго Силва приюти в дома си Неймар и Дани Алвеш. Двамата се радваха на пържолите му заедно с половинките - актрисите Бруна Маркезиня и Таис Сарвальо. Неймар не пропусна и се похвали с гостуването в мрежата. След като "изгони" гостите, Тиаго се отдаде на целувки с жена си Исабел до Силва, който също се появиха в мрежата.

Защитникът Давид Луис пък се събра с родата край басейн. Той отдели най-много време на малчуганите от фамилията. Марсело също предпочете домашното спокойствие. От това намаза сестра му Джулия, която не го е виждала от дълго време. Цял квартал пък слуша разкази за националния отбор от Ернанес. Тълпата от съседи дори задръсти улицата му.
Здравенякът Хълк се показа като нежен Дон Жуан. Мъжагата изненада съпругата си Иран с огромен букет от бели и червени рози.

Луиш Фелипе Сколари също се наслади на почивката. Той посети свой приятел в Сеара, който разполага с имение на плажа. Сколари цял ден събира тен на спокойствие заедно със съпругата си.

Най-щастлив бе вратарят Жулио Сезар. Той се радва на компанията на цели три жени, след като съпругата му Сузане Вернер покани най-близките си приятелки в дома им.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай