Привикват в Солун халф от "Левски"

Привикват в Солун халф от "Левски" | StandartNews.com

Кадър от Герена" ще трупа стаж в "Байер" Л

ПАОК чака Мигел Бедоя за преговори в Солун, тръби гръцката преса. Тимът на Димитър Бербатов е готов да предложи на испанеца далеч по-добри условия от тези на "Герена". Освен това комшиите са научили, че гаджето му е твърдо против той да остане в София и това ще бъде допълнителен коз за тях. Техничарят бе един от играчите, които "двуглавите орли" наблюдаваха на "Георги Аспарухов" по време на последното дерби между "Левски" и "Лудогорец". Бедоя ще бъде втори бивш кадър на "сините", който ще облече "черно-бялата" фланелка след Гари Родригес. Според запознати на "Герена" ще запълнят липсата му с привличането на друг испанец, който да подхранва нападателите с пасове.

В същото време стана ясно, че "Левски" скоро може да даде нова роля на Асен Букарев. Скаутът на "сините" пое към Германия, където ще черпи опит от треньорът на "Байер" Л Роджър Шмид. 49-годишният спец успя да докара "аспирините" до участие в Шампионската лига, след като ги класира на трето място. Явно Буки отново ще се заеме с треньорска роля. През 2013 година той бе начело на "Славия", но не се задържа дълго в тима от "Овча купел". Така през миналата година отново се озова в "Левски", но този път в ролята на скаут.

Феновете на "сините" ще се радват

на страхотни услуги от мобилния оператор "Виваком", разкри "Блиц". Според изданието двете страни вече са финализирали споразумението. В условията по договора, привържениците на "Левски" ще получат редица предимства, включително безплатни минути за разговори в групата на фенклуба. Освен това и 10 000 специално изработени Vivaclub карти. Те ще им позволяват преференциални условия при ползването на услугите на "Виваком" - мобилни, интернет, телевизия и фиксирани телефони. Феновете ще имат и възможност да пазаруват с големи отстъпки от всички търговски партньори на "Виваком" - магазини, туристически агенции, хотели, транспортни фирми, автомобилни търговци и други.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай