Наско Сираков с първи думи за Мъри след дълго мълчание

Левски има нов треньор, от когото клубът е много доволен

Наско Сираков с първи думи за Мъри след дълго мълчание | StandartNews.com

Източник: бТВ

"Станимир Стоилов" е приключен случай за Левски, заяви пред бТВ мажоритарният собственик на отбора Наско Сираков. Той смята, че година след напускането на Мъри Стоилов няма причина да се връща към бившия треньор на "сините". И подчерта, че Левски има нов треньор, от когото клубът е много доволен.

"Левски в момента има треньор, от който ние сме много доволни. Не мисля, че една година след напускането на Станимир Стоилов аз трябва да го обсъждам. За мен случаят е приключен и единственото, което ме вълнува, е Левски да се подобрява. Да направим една добра селекция и да бъдем значително по-добри от тази година", каза Сираков.

Той коментира още, че Левски все още не е "спасен" по начина, по който на него му се иска. "Сините" изплатиха главницата по дълга към НАП, но все още имат да изчистват "дребни задължения", които Сираков обеща да бъдат оправени. Той се похвали, че за една година Левски е изплатил 6,4 млн. лева главница.

"Не ми е минавало през главата да се отказвам. Левски е в много по-добро състояние, отколкото беше преди 4 години, това е безспорно. Левски още не е спасен така, както на мен ми се иска. Имаме дребни задължения, които трябва да оправим и ще ги оправим. Сега стъпваме на една здрава основа", каза още Наско Сираков.

"В нито един момент не съм се съмнявала, че ако Наско поеме отговорността да спаси Левски от онова ужасно състояние, в което се намираше - кошмарно безнадеждно, бих казала - ще успее. Спомням си, че му се обаждаха близки и казваха: "В никакъв случай, ти си луд. Остави ги, няма шанс да спасиш Левски." Тогава Левски се намираше в кошмар, но той вярваше, че ще спаси клуба от бездната", допълни в същото интервю съпругата на Наско Илиана Раева - легенда и действащ ръководител на родната художествена гимнастика.

"Много са нишките, които държат нашето семейство заедно вече над 40 години. Тя не може да бъде само една. Любовта - на първо място, доверието. Много са и в годините всичко това се трансформира - нещата, които преживяваме - децата, внуците, събитията, които сме преодолели заедно", сподели тя.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Николай Стоименов
преди 1 седмица

Доволни сте ти Влаха и жена ти гъз нагъл

Откажи