Елин Топузаков с голямо разкритие, какво очакват в Левски

Той говори за целите пред Левски до края на кампанията

Елин Топузаков с голямо разкритие, какво очакват в Левски | StandartNews.com

Треньорът на Левски Елин Топузаков знае как ще изглеждат "сините" в мача срещу Локомотив Пловдив от 30-ия кръг в Първа лига. Столичани няма разчитат на Андриан Краев и Филип Кръстев в гостуването си на "черно-белите".

"Краев и Кръстев са константна величина в нашия отбор, но се налага да се справяме без тях. Имам идея как ще започнем утрешния мач. Знам кои ще бъдат техните заместници, надявам се да се представят на най-високо ниво и да дадат всичко за отбора", коментира специалистът пред медиите.

Той отново говори за целите пред Левски до края на кампанията.

"Не гледаме другите отбори и не си правим сметки. Целта ни е класиране в Европа. Искаме да побеждаваме във всеки мач. Колкото повече точки спечелим, ще си заслужим и по-горно класиране през сезона. Предстоят плейофи, в които сигурно всички отбори може да губят точки. Всяка една поредна победа вдига самочувствието на отбора. Със Септември направихме доста положителни неща в атака. Вкарахме им втори гол с 10 футболисти на терена. Важно е как самите играчи се чувстват, както и мотивацията и амбицията им, за да можем да печелим всеки мач", продължи Топузаков, който смята, че утрешният двубой ще бъде открит.

"Очаквам да има футболно надиграване. Локомотив Пловдив обича да играе футбол. Очакваме да спечелим. Всичко зависи от нас и от това да се противопоставим на техните силни страни", добави бившият национал.

Специалистът добави, че Илиян Стефанов все още не е готов да играе 90 минути.

"Надявам се той си върне формата и да бъде на високо ниво в плейофите", каза още Топузаков.

Вратарят Николай Михайлов, който е болен, също ще пропусне утрешния мач в Пловдив.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай