Петък,

Датският селекционер през сълзи за Кристиан и играчите

От: Стандарт -
302
Датският селекционер през сълзи за Кристиан и играчите
A
A
A

Националният селекционер на Дания Каспер Хюлманд не скри емоциите си след случилото се със звездата на неговия отбор Кристиан Ериксен. Футболистът колабира на терена в края на първото полувреме на мача с Финландия и лекарите дълго се бориха за живота му.

 Хюлманд не скри емоциите си на пресконференцията след двубоя, който бе загубен с 0:1. „Много тежка вечер, в която всички си припомнихме кои са най-важните неща в живота. Важните неща са смислените връзки, близките ни хора, семейството и приятелите. Всички наши мисли са с Кристиан и семейството му. Възхитен съм от реакцията на отбора, не ми стигат думите да го изразя“, каза през сълзи селекционерът.

„Много се гордея от тях, от поведението им един към друг. Кристиан е един от близките ми приятели. Имахме избор дали да доиграем мача днес или в неделя, но играчите решиха да продължим, след като разбрахме, че Кристиан е в съзнание и стабилно състояние. Невероятно е, че те излязоха и доиграха мача. Всички бяха емоционално сринати“, коментира още Хюлманд.


Всички новини от категория Спорт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com