Датският селекционер през сълзи за Кристиан и играчите

Много тежка вечер, в която всички си припомнихме кои са най-важните неща в живота, каза Каспер Хюлманд

Датският селекционер през сълзи за Кристиан и играчите | StandartNews.com

Националният селекционер на Дания Каспер Хюлманд не скри емоциите си след случилото се със звездата на неговия отбор Кристиан Ериксен. Футболистът колабира на терена в края на първото полувреме на мача с Финландия и лекарите дълго се бориха за живота му.

 Хюлманд не скри емоциите си на пресконференцията след двубоя, който бе загубен с 0:1. „Много тежка вечер, в която всички си припомнихме кои са най-важните неща в живота. Важните неща са смислените връзки, близките ни хора, семейството и приятелите. Всички наши мисли са с Кристиан и семейството му. Възхитен съм от реакцията на отбора, не ми стигат думите да го изразя“, каза през сълзи селекционерът.

„Много се гордея от тях, от поведението им един към друг. Кристиан е един от близките ми приятели. Имахме избор дали да доиграем мача днес или в неделя, но играчите решиха да продължим, след като разбрахме, че Кристиан е в съзнание и стабилно състояние. Невероятно е, че те излязоха и доиграха мача. Всички бяха емоционално сринати“, коментира още Хюлманд.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай