Петък,

Ненков: Врагът на ГЕРБ е ГЕРБ, а не Радев

От: Пламен Вълков -
136
Ненков: Врагът на ГЕРБ е ГЕРБ, а не Радев
A
A
A

Най-големият враг на ГЕРБ не е Румен Радев, а самата ГЕРБ, защото само ние можем да си навредим, ако не си изпълняваме предизборните обещания. Това каза в "Офанзива с Любо Огнянов" по Нова Нюз, зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Александър Ненков. Освен партийни интереси има и общодържавни, те трябва да са на първо място, но не виждам как можем да направим коалиция с БСП, изтъкна още той, и добави, че "към нулата граничи и вероятността да се коалираме и с ДПС“.

Според него на повечето партии, които ще участват в изборите, основната им идея е да свалят ГЕРБ от власт, което е непродуктивно. Отрицанието, което е налице, го води до убеждението, че съставянето на правителство след изборите ще бъде изключително трудно.Ненков смята, че е важно ГЕРБ да запази своя облик и идеите си за това как трябва да се управлява страната.

"Приоритетите на ГЕРБ са развитието на икономиката, финансова стабилност, на този етап не се налага промяна в датнъчната политика", заяви още Александър Ненков.Той изтъкна като най-голям успех на управлението на ГЕРБ именно растежа в икономиката и финансовата стабилност, като само кризата с COVID-19 е попречила това да е по-видно. А грешките са честите смени на решенията.


Всички новини от категория Парламентарни избори 2021.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com