Димитър Михайлов: Да работим с грижа за хората

При голям интерес протече поредното издание на инициативата „Топъл обяд“ в район „Люлин“

Димитър Михайлов: Да работим с грижа за хората | StandartNews.com

Ако се обединим ще можем да помогнем на много повече хора. Говорим за истинска грижа в действие. Да работим заедно с грижа за хората, за да осигурим за всички ни един достоен, щастлив и пълноценен живот. Това каза кандидатът за народен представител от „БСП за България“ Димитър Михайлов по повод инициативата „Топъл обяд“, която той организира в столичния район „Люлин“. Благотворителните акции се провеждат съвместно с младежкото обединение и районната организация на БСП.

„Познавам много добре живота и бизнеса в най-големия столичен квартал. Средното си образование завърших в 27-о СУ „Ангел Каралийчев“, а семейството ми и аз живеем и до сега в „Люлин“, обясни Михайлов.

По думите му идеята „Топъл обяд“ се е появила спонтанно.

„Благодарен съм за големия интерес от страна на гражданите, но съм разочарован от  отсъствието на бизнеса“, заяви Димитър Михайлов.

В предходните издания активисти и доброволци раздаваха топъл обяд в района, както и в Центъра  за незрящи в „Люлин“. Във втората събота от март инициаторите на благотворителната акция зарадваха с топъл обяд и децата от Център за настаняване от семеен тип в „Люлин  8“.

Своята подкрепа към инициативата изрази и общинският съветник от БСП в СОС Васко Тодоров, който се включи в раздаването на топлите блюда. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай