Вкараха Тейлър Суифт в конспирация срещу Чарлз Трети

Привържениците на британската монархия смятат, че семейството е „прокълнато“

Вкараха Тейлър Суифт в конспирация срещу Чарлз Трети | StandartNews.com

Източник: Инстаграм

Суперзвездата Тейлър Суифт, се оказа в центъра на конспирация, че е причина за болестта на Чарлз Трети.

Привържениците на британската монархия смятат, че семейството е „прокълнато“, а виновна за това е изпълнителката, пише "Дейли стар".

Кралското семейство преживява нещастие след нещастие. Освен диагнозата от рак на Негово величество, принцесата на Уелс Кейт Мидълтън беше оперирана, а по-рано Сара Фъргюсън, бившата жена на принц Андрю, също обяви, че се лекува от рак.

Според потребители на X, трагедиите на кралското семейство и музикалните триумфи на Тейлър Суифт са свързани. Чупещата рекорд поп сензация спечели 14-ата си награда Грами на 4 февруари, само ден преди диагнозата на Чарлз да бъде обявена. На 9 април 2021 г. Суифт издаде албума си Fearless (Taylor's Version). Това е същият ден, в който почина принц Филип.

Подобно съвпадение има и миналата година. На 28 август 2022 г. Суифт обяви издаването на албума Midnights, а кралица Елизабет почина по-малко от две седмици по-късно на 8 септември.

Сега почитателите на кралската корона са загрижени, че следващите албуми на Суифт могат да погубят и други членове на монархията, пише Телеграф.

„Тейлър Суифт със сигурност е проклятие за кралското семейство. Всеки път, когато обяви нещо ново, кралското семейство се разболява или умира. Проклятието Тейлър Суифт и Кралското семейство отново е факт“, са само част на коментарите в X.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай