Вижте новата на Гришо! Забърсал я в Монте Карло

В Монте Карло Григор бе зад волана на мощна кола, а до него секунди по-късно се настани именно красивата французойка

Вижте новата на Гришо! Забърсал я в Монте Карло | StandartNews.com

Григор Димитров отново предизвика коментари, свързани с личния му живот. Тенисистът беше заснет как си тръгва от парти в Монте Карло в компанията на красива жена, съобщава gong.bg.

Става дума за Ализе Лим, която до преди месец споделяше живота си с едно от баскетболните величия на Франция и НБА - Тони Паркър. В Монте Карло Григор бе зад волана на мощна кола, а до него секунди по-късно се настани именно красивата французойка.

Не закъсняха коментарите в социалните мрежи по темата дали това е новото гадже на първата ракета в мъжкия ни тенис. В момента Ализе се изявява като телевизионен коментатор и е близка приятелка на Григор. Двамата се сближават, докаато той се готви в академията на Патрик Муратоглу в Париж.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alizé Lim (@alizelim)

Брюнетката е с баща виетнамец и също като хасковлията има доста връзки зад гърба си. Преди да се обвърже с Паркър, тя е имала романс с плувеца Флоран Маноду и с колегата си Жереми Шарди.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Ной
преди 1 седмица

Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контрoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:---- https://use.my/sman

Откажи
l.tsonev
преди 1 седмица

Ами......нека му е :))))))) Има команда: Всички на шпагатааа..... Браво , Гришка. Браво, дядовата. Така се прави. :))))))))

Откажи