Виктория Бекъм вдигна парти за чудо и приказ (Снимки)

Защо звездата се появи с патерици

Виктория Бекъм вдигна парти за чудо и приказ (Снимки) | StandartNews.com

Виктория Бекъм вдигна парти за чудо и приказ. 

Виктория Бекъм навърши 50 години, а на партито присъстваха семейството ѝ и нейните звездни приятели, съобщи People. Бившата звезда от Spice Girls и моден дизайнер отбеляза важния момент в събота, 20 април, предаде dariknews. 

То се проведе в лондонския клуб Oswald's. Виктория беше облечена в изчистена рокля в ментово зелено и се движеше с патерици, които наскоро станаха изненадваща част от гардероба ѝ заради травма на крака.

Разбира се, тя беше заобиколена от другите членове на сплотената фамилия Бекъм - съпругът Дейвид Бекъм, 12-годишната дъщеря Харпър и тримата ѝ синове: Бруклин, 25 г., Ромео, 21 г., и Круз, 19 г.

Пред заведението бяха заснети и две от колежките на Виктория от Spice Girls. Гери Халиуел-Търнър пристигна заедно с Пош Спайс в бяла рокля без презрамки с детайли от панделка. Мел Би беше в яркочервена рокля.

Друг гост от света на музиката беше Марк Антъни, който пристигна за ръка със съпругата си Надя Ферейра.



Холивудският елит също се появи на празника на Виктория, а водещ беше не кой да е, а Том Круз, който облече смокинг и папийонка за случая. Г-н "Мисията: Невъзможна" бе заснет със широка усмивка, докато влизаше в Oswald's.

Гордън Рамзи, дългогодишен приятел на Виктория и Дейвид, също беше в списъка с гостите. Знаменитият готвач пристигна в клуба със съпругата си Тана Рамзи.

Ден преди рождения си ден Виктория сподели послание за размисъл в Инстаграм, като написа: "Докато се подготвям да навляза в 50-те (на токчета, разбира се), се чувствам толкова невероятно благословена, че съм достигнала този важен етап. Благословена, но също така реализирана и дълбоко удовлетворена", продължи тя. "Амбицията ми винаги е била да давам възможност на жените да се чувстват като най-добрата версия на себе си. За мен това означаваше да се доверя на инстинкта си и никога да не правя компромиси с творческата си визия", написа Виктория.



В същия пост дизайнерката заяви, че промените в кариерата ѝ - от звезда на Spice Girls през моден дизайнер до козметичен магнат - са я научили да "мечтае мащабно".

"Вярвам, че можеш да бъдеш много неща", пише тя. "Поп звезда, майка, съпруга, дизайнер. Моята страст винаги е била да мечтая за нещо голямо, а след това да мечтая за още по-голямо! Вярвайте първо в себе си - всички останали ще ви последват", написа още тя.

Виктория също така благодари на Дейвид за подкрепата му през всичките 25 години на брака им, както и за четирите им деца, като написа, че "ако си истински късметлия, ще намериш някой, който вярва в теб дори повече от самия теб".

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай