Сани Жекова в танцовата олимпиада на Dancing stars

Сани Жекова в танцовата олимпиада на Dancing stars | StandartNews.com

София. Българската гордост в сноуборда Сани Жекова ще продължи да ни радва след Олимпиадата в Сочи от малкия екран. Тя отново ще бъде в светлината на прожекторите, но в ново амплоа - на сцената на танцувалното шоу Dancing Stars, което стартира на 11-и март.

 

„Тази година в Dancing Stars ще участват изключително големи звезди, като сред тях има много добри танцьори", издадоха тайни от кухнята в предаването „Здравей, България" водещите на новия сезон Алекс Сърчаджиева и Калин Сърменов.

 

Подготовката вече тече и обещава оспорвана танцувална битка в шоуто. „Сани Жекова също ще е сред участниците. Това ще е Олимпийски сезон", каза Алекс.

 

За предстоящото предизвикателство на "танцовата" олимпиада в Dancing Stars спортистката сподели: „Участието ми в това шоу ще бъде много голяма емоция, провокация, трябва да покажа артистичната страна от мен, която досега не съм отключвала", завърши Сани.

 

„Всички ние бяхме победителки, за да караме по това толкова трудно трасе. Справихме се чудесно", каза за „Здравей, България" сноубордистката ни Александра Жекова, която не вини италианката "камикадзе", че я е изблъскала от трасето.„Това е спорт, случват се такива инциденти. Нямам право да виня моите конкурентки за тяхното желание да победят", достойно коментира Жекова.

 

За старата травма, с която се състезаваше, Сани разказа: „Опитах се да игнорирам болката. На това състезание е важно човек да има силен дух и да запази концентрацията си върху позитивните неща. Мисля, че аз успях и с помощта на много хора и на прекрасната подкрепа на семейството ми, приятелите и цяла България, успях да направя хубаво състезание", допълни Сани.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай