Рачков си призна за колко работи. Изненадата

Елена Петрова заплете голяма мистерия с парите на водещите

Рачков си призна за колко работи. Изненадата | StandartNews.com

Новият сезон на "Като две капки вода" вече е тук, но преди официалния му старт, Маги Халваджиян е подготвил специално благотворително издание, а събраната сума ще бъде вложена за помощ на деца в неравностойно положение и подложени на насилие. 

Този път водещите Димитър Рачков и Герасим Георгиев - Геро вяха много по-сдържани в коментарите си по време на предаването, именно защото голяма част от аудиторията на шоуто тази вечер, е от деца. 

Това обаче не попречи на актрисата Елена Петрова, която бе представена като част от журито тази вечер, да заплете голяма мистерия с парите на водещите:

"Вие двамата сте най-перфектните водещи за благотворителното издание на "Като две капки вода". Причината е, че така или иначе работите за без пари", заяви тя. 

Рачков се съгласи и призна, че са докарани до просешка тояга. 

Останалите членове на журито в това издание на "Капките" са Христо Стоичков, Мария Бакалова и Магърдич Халваджиян.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Васил
преди 2 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи
Габи
преди 2 месеца

Знаят ли всички дарители и гласуващи каква част от техните пари отиват за хонорари на участниците и измисленото некомпетентно жури?Кой нормален човек ще гласува за плашешщата зурлеста физиономия на Софка?Всичко това се прави само за рекламата и хонорарите на всички участници.

Откажи