Ники Кънчев се връща в ефир! Стана ясно кое любимо шоу ще води

98% е сигурно, че шоуто ще дирижира отново Ники Кънчев

Ники Кънчев се връща в ефир! Стана ясно кое любимо шоу ще води | StandartNews.com

Източник: Нова телевизия, архив

"Стани богат" ще стартира с нов водещ и нови епизоди по бТВ още през февруари, съобщава life.dir.bg.

98% е сигурно, че шоуто ще дирижира отново Ники Кънчев - журналист до мозъка на костите и по тази причина най-добрият вариант за такъв формат. Да познаваш човешкия материал, когато работиш с хора, е твърде важно. Много чаровни певци и актьори са опитвали през годините да водят различни светски предавания, в различни телевизии, обаче се вижда че на подобни места си трябват професионалисти по темата.

До този момент световната игра се подвизаваше в другите две големи телевизии - стартира по Нова през 2001 като първият подобен световен формат у нас, пренесе се в БНТ и се подслони в бТВ.

Кънчев беше водещият на играта от премиерата ѝ до 2014 г.

След 4-годишна пауза, през 2018 г. предаването се появи отново в ефир - този път в БНТ с водещ актьора Михаил Билалов. През последните 2 години форматът стана част от програмата на бТВ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Bios
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи