Красива звезда от "Ергенът" изригна срещу хейтъри

Валерия Георгиева поставя на първо място животните, а не хората и техните нужди

Красива звезда от "Ергенът" изригна срещу хейтъри | StandartNews.com

Източник: Инстаграм

Тя стана известна с това, че спечели втория сезон на „Ергенът” и сърцето на Евгени Генчев. Но за Валерия Георгиева това си има своите негативи. Още докато беше в романтичното предаване защитничката на животните успя да си спечели и много врагове, които категорично заявиха, че приоритетите на това младо момиче не са подредени правилно, пише kliuki.ws.

Както вече всички знаем, годеницата на Евгени Генчев поставя на първо място животните, а не хората и техните нужди. Валерия многократно е споделяла това, казвайки, че за нея по-важно е щастието на четириногите, от това на близките й.

Съзнателно или не, Георгиева неведнъж е наранявала семейството си, казвайки, че предпочита компанията на животните пред тази на хората. Тези действия на защитничката на животните обаче раздразниха много хора и те не спестиха критиките си към нея.

“Дреме ми за твоите кучета. Хора умират от глад, тя кучета гледа. Не те понасям!”, пише последователка на Георгиева, упреквайки я, че обръща повече внимание на четириногите, отколкото на нуждаещите се хора. Валерия обаче не понася критика, особено що се отнася до животните й. Затова „миловидната” годеница на Евгени Генчев избухна в социалната мрежа, опитвайки се да се защити.

„Рядко имам подобни включвания, но понякога ме сърбят пръстите! Ще вземете да се задавите с отровата, която бълвате някой ден! Много ви е яд, че младо момиче има кауза! Аман от разбирачи, които само обясняват кой гладува, но веднъж няма да нахранят бездомен човек!”, пише защитничката на животните, опитвайки се пореден път да защити „каузата си” и вманиачеността си по четириногите.

Валерия твърди още, че помага и на нуждаещи се хора, но е факт, че досега не сме виждали нито една кампания в нейния профил в социалната мрежа за болен или нуждаещ се от помощ човек, а само за животни…

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
ДядоСоки
преди 1 месец

Николета Лозанова ти се оплете в лъжите ти един път каваш, че не си забременяла инвитро после па инвитро, но понеже си измамница и лъжкиня и няма да си признеш, как се прикриваше, да се чегърташ със любовника ти и после лъжеше Ники Михайлов, че от него си бременна. А малоумните лелички и бабички, които висят по фейсбук и лаят за хейтърите, че са нещастни са яко тъпи спаружляци и така като те излъгаха, че си нещо което не си, пак нищо не постигнаха а си останха същите мизерни, жалки спаружляци и боклуци!

Откажи