Изненада! Отпаднаха двама от най-ярките участници в ”Един за друг”

Най-слабо с изпитанието се справиха магазинерите Йоана и Румен

Изненада! Отпаднаха двама от най-ярките участници в ”Един за друг” | StandartNews.com

Източник: Nova

Обрат в ”Един за друг”. 

Двама от най-ярките участници в ”Един за друг” 5 Румен и Йоана отпаднаха от любовната надпревара след изключително емоционална елиминация. Те се изправиха срещу едни от най-близките си хора във Вилата на любовта - полицаите Маргарита и Кристиян. След изключително емоционално гласуване, двойките решиха семейството от Трявна да напусне предаването завинаги и да се раздели с мечтата си за победа в най-позитивното любовно риалити в телевизионния ефир.

Маските падат! Нищо няма да бъде същото в "Един за друг"

Отборното предизвикателство тази седмица постави влюбените двойки в ролята на обиграни обирджии, които трябваше да използват ловкост, добра комуникация, издръжливост и голяма доза смелост, за да преминат през различните капани и изпитания, в опит да се сдобият с Яйцето на любовта. Най-бързо със задачата се справиха младите адвокати Елизабет и Йордан, които добавиха и нови 2000 лева към своя семеен бюджет. Застрашените от елиминация Маргарита и Кристиян се нуждаеха от задължителна победа, за да избегнат първата си среща с телевизора, но поредица от грешки ги изпрати на третото място в класирането. Най-слабо с изпитанието се справиха магазинерите Йоана и Румен, за които това означаваше трета поредна елиминация.

Отпадналите Йоана и Румен дават първото си ексклузивно интервю в подкаста “Един без друг”. Там те разказват за интересното си запознанство, трудностите да заченат, приключенията им в любовното имение, били ли са те ядрото на тайната коалиция и с кого планират да останат приятели след предаването. 

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай