Иде черен петък със спа изживяване вкъщи

Продуктите на шведския бранд FOREO са дългосрочна инвестиция в здрава и красива кожа

Иде черен петък със спа изживяване вкъщи | StandartNews.com
  • Продуктите на шведския бранд FOREO са дългосрочна инвестиция в здрава и красива кожа

Превърнете този Черен петък в луксозно изживяване и отделете време за себе си. До 4 декември най-актуалните продукти за грижа за кожата на козметичния бранд FOREO ще бъдат на специални цени на foreo.com. Това са уникалните устройства LUNA 3, UFO 2 и UFO mini 2, които гарантират професионални резултати и качество като в истински СПА център от комфорта на дома ви. Накарайте лицето си да грее, благодарение на емблематичните T-звукови пулсации и изключителната технология за хиперабсорбиране на продукти в кожата, които уредите на FOREO осигуряват.

Ексклузивното предложение на FOREO за Черен петък вече е достъпно онлайн и на място в магазин. Българските потребители, които имат желание да си създадат свое собствено СПА изживяване вкъщи с продуктите на иновативната компания, могат да ги закупят на специална цена, като направят поръчка на уебсайта на бранда и изберат от уникалните оферти тук: foreo.com. Устройствата са налични и в магазина на Notino в Paradise Center и на notino.bg. В настоящата ситуация, когато е препоръчително да останем вкъщи, онлайн пазаруването е най-добрият избор, а FOREO доставя поръчките от foreo.com безплатно и безопасно до вратата на всеки клиент. Всички устройства са изработени от ултра хигиенен силикон и се дезинфекцират преди изпращане.

Изключително богата селекция от уреди на FOREO ще бъде на специални цени този Черен петък, така че всеки може да открие правилния продукт в зависимост от своите нужди и типа на кожата си. Фините линии изчезват с anti-aging режима на LUNA 3 и терапията с LED светлина на UFO 2. UFO също така подобрява ефекта на всички видове серуми, кремове и маски, като ускорява абсорбирането им. Акнето и петната си отиват, когато лицето се почиства с продуктите от серията LUNA или се третира с лазерно насочената синя LED светлина и T-звуковите пулсации на устройството ESPADA, което лекува акне. Околоочният масажор IRIS премахва тъмните кръгове, докато поддържа зоната под очите свежа и сияйна. Накрая, но не на последно място, тези, които искат да подобрят устната си хигиена, могат да закупят на специална цена четката за зъби ISSA, която съчетава технология със звукови пулсации и революционен силиконов дизайн за по-бяла и блестяща усмивка.

„В трудните времена, през които светът преминава, е важно всеки да се грижи за себе си и дори понякога да си позволи да се поглези. Във FOREO вярваме, че грижата за себе си е ключът към щастието. С нашите предложения за Черен петък всеки може да закупи уникално устройство на специална цена, да започне да се грижи за кожата си по нов начин и да постигне професионални резултати, докато се наслаждава на уюта на дома си“, коментира Владимир Цутурильо, генерален мениджър на FOREO за Източна Европа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай