Гадателката на Берлускони с гореща прогноза за банките. Случва се нещо невиждано

Теодора Стефанова разкри какво ще стане до 6 години

Гадателката на Берлускони с гореща прогноза за банките. Случва се нещо невиждано | StandartNews.com

Гореща прогноза за банките и кредитите в тях направи гадателката на Берлускони Теодора Стефанова в новата книга на „Стандарт”. „2024 г. Прогнозите на Теодора Стефанова” е на пазара, може да се купи и онлайн. Съавтор на луксозното издание е колегата от „Стандарт” Неда Попова.

ВИЖ ОЩЕ: Гадателката на Берлускони: Парите изчезват

Големите длъжници ще изчезнат, прогнозира Теодора. Банкнотите ще останат в  миналото. Застрахователните компании също ще работят с дигитални пари. Хората вече няма да взимат големи заеми от банките, категорична е Стефанова. Ще има пълна прозрачност на всички плащания, казва тя.

ВИЖ ОЩЕ: Новата книга на "Стандарт"! Гадателката на Берлускони: Един български град става световно чудо

До 2030 година с новия световен ред всички заеми към банките ще бъдат анулирани. Големите длъжници ще изчезнат и това ще стане факт благодарение на политиките на правителствата, уверява гадателката на Берлускони.

ВИЖ ОЩЕ: Новата книга на "Стандарт"! Гадателката на Берлускони каза кой министър си отива

До 10 години ще имаме петрол и ток от съвсем други източници, разкрива още Теодора Стефанова.

Петролът няма да е вече толкова ценен, самите негови съставки ще бъдат трансформирани. При газта нещата ще стоят по същия начин, смята тя. И уверява: Електричеството ще се произвежда чрез нови формули.

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ!

КНИГАТА НА ТЕОДОРА СТЕФАНОВА МОЖЕ ДА ПОРЪЧАТЕ ТУК

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Кирил
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи