Новата книга на "Стандарт"! Гадателката на Берлускони: Един български град става световно чудо

Уникалното издание е най-добрият коледен подарък

Новата книга на "Стандарт"! Гадателката на Берлускони: Един български град става световно чудо | StandartNews.com

Един български град става световно чудо. Той ще се превърне в голям европейски СПА център. Ще бъде търсен от туристите в цял свят заради водата, която е енергийно много силна. 

Горещата прогноза е на жената, която най-ясно вижда бъдещето - Теодора Стефанова, известна по цял свят като Гадателката на Берлускони. Тя даде своите предсказания за 2024 г. специално пред „Стандарт”.

Прогнозите са събрани от колегата от "Стандарт" Неда Попова в най-новата книга на медията ни – „2024 г. Прогнозите на Теодора Стефанова”. 

Над 200 души се очакват на премиерата на изданието, която ще се състои утре, 7 декември 2023 г., по време на Панаира на книгата. В пространството за премиери на Панаира на четвъртия етаж в НДК от 17 ч. всеки, който иска, ще може не само да си купи уникалната книга, но и да получи автограф от Теодора Стефанова и да поговори с нея.

Кой е българският град, който ще стане световно известен заради водата си, ще научите само от книгата „2024 г. Прогнозите на Теодора Стефанова”. Тя излиза от печат на 18 декември 2024 г. Но заявките за нея вече могат да се правят онлайн.

Книгата описва предстоящи големи промени догодина както в света, така и у нас. Теодора вижда недоверие между „Продължаваме промяната“ (ПП) и „Да, България“ (ДБ). Отделно, вътре в партията ПП ще има конфликт. Много от техните членове ще искат да се насочат към други политически проекти,казва Гадателката на Бурлускони.

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ!

КНИГАТА НА ТЕОДОРА СТЕФАНОВА МОЖЕ ДА ПОРЪЧАТЕ ТУК

„2024 г. Прогнозите на Теодора Стефанова”

  България ще стане важна дестинация на Балканите

Ще запазим културата и традициите си

Предстои пренареждане в икономиката

В затворите ще има роботи надзиратели

Всички религии ще се обединят срещу злото

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Сашу ромън
преди 4 месеца

Ей ялова лъжлива мършоууу,

Откажи
ДЕДО.ЧОЧКО
преди 4 месеца

ТАЯ.КАТО.ХВАНЕ МАГАРЕТО.ЗА ТЕСТИСИТЕ.И КАЗВА.ЧЕ.Е МЪЖКО

Откажи