Новата книга на "Стандарт"! Гадателката на Берлускони каза кой министър си отива

Уникалното издание е най-добрият коледен подарък

Новата книга на "Стандарт"! Гадателката на Берлускони каза кой министър си отива | StandartNews.com

Един министър си отива. Горещата прогноза е на жената, която най-ясно вижда бъдещето - Теодора Стефанова, известна по цял свят като Гадателката на Берлускони. Тя даде своите предсказания за 2024 г. специално пред „Стандарт”.

Прогнозите са събрани от колегата от "Стандарт" Неда Попова в най-новата книга на медията ни – „2024 г. Прогнозите на Теодора Стефанова”. 

Над 200 души се очакват на премиерата на изданието, която ще е на 7 декември 2023 г. по време на Панаира на книгата. В пространството за премиери на Панаира на четвъртия етаж в НДК от 17 ч. всеки, който иска, ще може не само да си купи уникалната книга, но и да получи автограф от Теодора Стефанова и да поговори с нея.

Кой е министърът, който първи ще се наложи да напусне кабинета, ще научите само от книгата „2024 г. Прогнозите на Теодора Стефанова”, която ще бъде пусната за масова продажба на 18 декември 2024 г.. Заявките за нея вече могат да се правят онлайн.

Книгата описва предстоящи големи промени догодина както в света, така и у нас. Теодора вижда недоверие между „Продължаваме промяната“ (ПП) и „Да, България“ (ДБ). Отделно, вътре в партията ПП ще има конфликт. Много от техните членове ще искат да се насочат към други политически проекти,казва Гадателката на Бурлускони.

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ!

КНИГАТА НА ТЕОДОРА СТЕФАНОВА МОЖЕ ДА ПОРЪЧАТЕ ТУК

„2024 г. Прогнозите на Теодора Стефанова”

 България ще стане важна дестинация на Балканите

 

Ще запазим културата и традициите си

 

Предстои пренареждане в икономиката

 

В затворите ще има роботи надзиратели

 

Всички религии ще се обединят срещу злото

 

 

 

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
5 Коментара
Мунчо
преди 2 месеца

Ква гадателка е тая изтрещялата проста путка! Селска пръчка ,болна жена !!

Откажи
Ачик
преди 2 месеца

Гадателка та трябва да се пробва на Скобелева майка в Пловдив. Има подходящи данни.

Откажи
Кари
преди 2 месеца

Тази "гадателка" е фен на Бойко. Все си избира някое високопоставено политическо лице, да му "пророкува"

Откажи
Кари
преди 2 месеца

Стига с тия врачки и гледателки. Вместо да култивирате хората, вие ги връщате във времената на шамани и врачки. Е, то бива, бива простотии, но чак толкова!

Откажи
Simona
преди 2 месеца

Отслабнете без диета и спорт? истински е и не е скъп, подходящ за всички (жени и мъже), безопасен на всяка възраст, ще видите резултата само след няколко дни. Това е най-продаваното лекарство за отслабване в света, вече и в България.----- http://gg.gg/ketox

Откажи