Да изпратиш писмо до Дядо Коледа, докато пазаруваш - хиляди семейства успяха да го направят

Писането на писмо до Дядо Коледа е обичана традиция, която пазим и днес

Да изпратиш писмо до Дядо Коледа, докато пазаруваш - хиляди семейства успяха да го направят | StandartNews.com

Всяка година в края на декември идва времето, в което ставаме подвластни на всеобщото празнично настроение и си мечтаем за любим подарък, сякаш готови отново да повярваме в Дядо Коледа! Вероятно никак не са малко и тези от нас, които някога са сядали с трепет да напишат писмо до белобрадия старец. Защото Коледа е онзи специален ден от годината, в който независимо на каква възраст сме, желанията ни оживяват.

Писането на писмо до Дядо Коледа е обичана традиция, която пазим и днес. Покрай първите мигове на собственоръчното написване на писмото, малчуганите се запознават с историята на добрия старец, а възрастните потъват с усмивка в спомените си. Създаването на такива семейни моменти е сред причините да обичаме толкова много Коледа и магията, която витае около този празник.

Именно на такива моменти станахме свидетели при пазаруване в магазин на Lidl в Бургас. В пространство след касите имаше празнична кутия с надпис “Изпрати писмо до Дядо Коледа” и около нея развълнувани деца и техните родители с широки усмивки пускаха своите писма с желания. Приятно изненадани от цялата тази атмосфера, решихме да попитаме една от майките как ѝ се струва прекрасната според нас коледна инициатива.

“Тук сме, защото написахме своето лично писмо до Дядо Коледа и сега е време да му го изпратим”, споделя с усмивка Дани, която е хванала за ръка 7-годишната си дъщеря Ива. Семейството им редовно пазарува в най-близкия до тях Lidl магазин и при един от обичайните пазари за седмицата Дани и малката Ива забелязват празничната коледна кутия на Lidl. След бърза справка в сайта на веригата Дани разбира, че това е специална кутия за изпращане на писма до Дядо Коледа. Тя открива също, че може да отпечата шаблон за писмото

“Бях много приятно изненадана, че мога бързо и лесно да отпечатам красиво писмо с коледни илюстрации, което малкото ми съкровище да попълни. Написахме писмото заедно почти веднага, защото нямахме търпение да се върнем тук и да го пуснем до Дядо Коледа” - добавя още Дани. Седемгодишната Ива пък сподели, че с нетърпение очаква мечтания подарък.

Коледните кутии за писма бяха поставени в 121 магазина на Lidl в цялата страна. Резултатът е хиляди зарадвани деца, които са пуснали своите желания до добрия старец. С коледната си инициатива Lidl допринесе за още повече незабравими семейни спомени на своите клиенти.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай