Божинката и Гала подгряват зрителите на NOVA за Нова година

Забавно видео зад кулисите показва как Коцето и Валери се готвят за Новата година

Божинката и Гала подгряват зрителите на NOVA за Нова година | StandartNews.com

Източник: Нова телевизия

Голям финал на 2024 г. ще постави Нова телевизия с празничната си програма на 31 декември. Водещи на специалното издание „Гала вечер на NOVA” ще бъде емблематичната Гала, а неин партньор ще бъде известният футболист и любимец на публиката Валери Божинов, който влиза в ново амплоа. 

Голяма звездна компания се събира точно в 22:30 ч., за да отпразнува идването на новата година. Наред с водещите Гала и Божинов, блясък в шоу програмата ще добавят талантливите артисти Ненчо Балабанов, Милица Гладнишка, Владо Михайлов, Милена Маркова-Маца, Дарин Ангелов, Гергана Стоянова, музикалният продуцент Рафи Бохосян и неговите музиканти. 

С изобилие от добро настроение и много музика ще се включат и едни от най-любимите български изпълнители – Веселин Маринов, Михаела Маринова, Николина Чакърдъкова, дует "Ритон", Преслава, Софи Маринова и Константин. 

Забавно видео зад кулисите показва и как Коцето и Валери се готвят за Новата година с добро настроение и много смешки:

„Феноменалнооо!“

„Оргиналноооо!“

„Всичко да е по водааа!“

„Големциии!“

„Перфектнооо!“,

ръсят лафове един след друг певецът и футболистът.

Специалното празнично издание на Нова телевизия кани зрителите да празнуват заедно и да изпратят годината с усмивки и добри пожелания.

В първите минути на 2024 г. настроение ще подари грандиозният концерт на едни от най-големите музикални звезди на Балканите – Лепа Брена и Драгана Миркович. Двете сръбски певици се събраха за първи път заедно на една сцена през ноември в София, за да изпълнят най-големите си хитове в едно незабравимо шоу. С този концерт радио "Веселина" отпразнува 31 години в ефира на България.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай