Бизнес дами с шестици за стил

Шлейфове, дантели, кристали и пера красят официални модели за сезона

Бизнес дами с шестици за стил | StandartNews.com

Мариана Захариева, Мария Георгиева и Гергана Ташкова във феерии Alyce Paris, Анелия Петкова във венецианско червено Pronovias

БГ дами от бизнеса доказаха на поредния Виенски бал в София, че са убедително конкурентни на колежките си из лъскавите зали на Европа. Своеобразното дефиле в „Маринела“ разкри, че светските лъвици са наясно с трендовете и че добрият вкус има ясни и точни правила.

Нели Паева, Лили Стефанова и Красимира Иванова в емблематични модели Alyce Paris

„Протоколът винаги трябва да се спазва дори и в детайлите, неслучайно световни брандове налагат стила в гардероба за подобни събития“, коментира Анелия Петкова от „Брайдъл фешън“, която представя в България някои от най-известните модни къщи. Злато, венецианско червено и изумруд доминираха в палитрата, конкурирайки класиките в черно и бяло. Шлейфове, дантели, бродерии от кристали, пера от марабу, тиари, ръкавици от тюл красяха тоалетите, решени в романтичната гама.

Силвия Томова, Анелия Костадинова и Йордана Димитрова в актуални прелести на испанския гранд Pronovias

По традиция валсовете бяха най-голямото изпитание на дансинга. На благотворителния търг, воден от Мая Косева, и на томболата бяха събрани пари за поредната благотворителна кауза – „Педиатри за бъдеще“. Столичният кмет Васил Терзиев, който бе в дует с дъщеря си Ива, предостави картина от личната си колекция, а Мирела Ненчова дари бижу от платина с таитянска перла и диамант. Солистите на Оперетата Олга Динова и Стефан Петков изпълниха произведения от Роберт Щолц и Франц Лехар. В полунощ всички се впуснаха в кадрил под ръководството на Рафаела Пегани, хореограф от Виена.

Даниела Колова с модел на Роко Бароко, Татяна Тенева в Innocentia haute couture със  „Сваровски“

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Mарта
преди 4 седмици

Една няма естествена... Всички с ботокс?!

Откажи