Бившата на Гришо събра погледите с нова фотосесия

Изкусителната румънка показа перфектното си тяло

Бившата на Гришо събра погледите с нова фотосесия | StandartNews.com

Нов пост на румънската актриса Мадалина Генеа събра погледите на всички. Бившата приятелка на най-добрия български тенисист Григор Димитров сподели поредица от секси кадри в профила си, като те няма как да не разпалят с лекота мъжките фантазии.

Изкусителната румънка показа перфектното си тяло в нова фотосесия по бельо, хвалейки се, че филма, в който участва, е №1 почти в целия свят. Нейните 1,2 милиона последователи пък я затрупаха със суперлативи за визията ѝ.

"Номер 1 в почти целия свят! Не мога да опиша радостта да видя как нашият филм се слави по целия свят. Заснехме тези снимки на снимачната площадка в Малта. Благодаря ти приятелю@saidadaза това, че беше на снимачната площадка с мен, за да ме подкрепяш и да стоплиш най-студените дни с усмивката си, ти беше до мен, дори ако вкъщи най-лошият сценарий тъкмо започваше и ти се усмихваше през сълзи! Ти ми показа и през най-лошите бури колко много те е грижа за мен и аз съм ти вечно благодарен! Tugeza foreva скъпи приятелю, споделям това и тази част от моята работа се слави по целия свят. Обичам те!", написа румънската красавица.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай